KANT & KLAAR

Onze vitrine ligt vol heerlijke kant en klare snacks en gerechten. Van zoete lekkernijen zoals spekkoek en pandancake, hartige snacks zoals loempia’s en risolles tot aan een ruime keus aan gerechten als rendang, nasi goreng en veel meer.

CATERING

Iets te vieren? Of een etentje thuis en geen zin om te koken? Wij verzorgen de complete catering bij je thuis of op het werk! Van volledige maaltijden tot aan de borrel met hapjes, er is veel mogelijk! Geheel verzorgd, en afwassen is niet nodig!

PRODUCTEN

In onze winkel vind je meer dan 1000 producten terug uit verschillende Aziatische landen om zelf je eigen feestmaal mee te maken en aan te kleden. Denk aan producten uit Indonesië, Thailand, China, Maleisië en Suriname.

VERSGOED

Veel van onze verse Aziatische groenten worden in Nederland gekweekt en komen direct van het land bij ons in de winkel. Denk aan paksoi, kangkung en groenten als taugé. Maar ook kruiden zoals citroengras, gember en koenjit. Verser kan niet!

OVER TOKO FENNIS

Toko Fennis is in 1964 opgericht door Frans en Els Fennis. Wat begon als een avontuur vanachter uit een auto is uiteindelijk uitgegroeid tot een uitgebreide toko.

Klein stukje geschiedenis

Eind jaren 50 vestigde de familie Fennis zich in Ede vanuit Indonesië. Frans Fennis kwam oorspronkelijk uit Nederland, maar Els niet. Al snel had Els de Nederlandse taal onder de knie en werd zij benaderd door een huis aan huis verkoper of zij mee wilde langs de deuren om voor hem te vertalen. Tijdens dit werk kwam Els er achter dat er ook een steeds grotere vraag was in Ede naar Indonesische artikelen. Zij en Frans zijn toen langzaam van achter uit hun auto begonnen met de verkoop van dit soort producten.

Laatste nieuws en aanbiedingen

Toko Fennis
Toko Fennis06/12/2019 @ 12:01
** Weekend Aanbieding **

Dit weekend zijn op veler verzoek onze heerlijke Vietnamese loempia's weer in de aanbieding 🤩🥳

Vandaag en morgen krijg je er 5 voor slechts € 3,95!
Toko Fennis
Toko Fennis05/12/2019 @ 14:16
** Maaltijd van de Maand **

De laatste Maaltijd van de Maand van het jaar is geworden:

Pandanrijst met Ajam Smoor en Sambal Goreng Boontjes

De maaltijd van de maand is de hele maand verkrijgbaar voor slechts € 5,50!
Toko Fennis
Toko Fennis04/12/2019 @ 12:00
** Kerstmenu Winnen!! **

🎅Deze week de laatste kans om twee keer gratis menu III met de kerstdagen te winnen! 🔔

Deel, like en laat een berichtje achter op deze post.

🎄Volgende week donderdag wordt de winnaar bekend gemaakt.
Menu