KANT & KLAAR

Onze vitrine ligt vol heerlijke kant en klare snacks en gerechten. Van zoete lekkernijen zoals spekkoek en pandancake, hartige snacks zoals loempia’s en risolles tot aan een ruime keus aan gerechten als rendang, nasi goreng en veel meer.

CATERING

Iets te vieren? Of een etentje thuis en geen zin om te koken? Wij verzorgen de complete catering bij je thuis of op het werk! Van volledige maaltijden tot aan de borrel met hapjes, er is veel mogelijk! Geheel verzorgd, en afwassen is niet nodig!

PRODUCTEN

In onze winkel vind je meer dan 1000 producten terug uit verschillende Aziatische landen om zelf je eigen feestmaal mee te maken en aan te kleden. Denk aan producten uit Indonesië, Thailand, China, Maleisië en Suriname.

VERSGOED

Veel van onze verse Aziatische groenten worden in Nederland gekweekt en komen direct van het land bij ons in de winkel. Denk aan paksoi, kangkung en groenten als taugé. Maar ook kruiden zoals citroengras, gember en koenjit. Verser kan niet!

OVER TOKO FENNIS

Toko Fennis is in 1964 opgericht door Frans en Els Fennis. Wat begon als een avontuur vanachter uit een auto is uiteindelijk uitgegroeid tot een uitgebreide toko.

Klein stukje geschiedenis

Eind jaren 50 vestigde de familie Fennis zich in Ede vanuit Indonesië. Frans Fennis kwam oorspronkelijk uit Nederland, maar Els niet. Al snel had Els de Nederlandse taal onder de knie en werd zij benaderd door een huis aan huis verkoper of zij mee wilde langs de deuren om voor hem te vertalen. Tijdens dit werk kwam Els er achter dat er ook een steeds grotere vraag was in Ede naar Indonesische artikelen. Zij en Frans zijn toen langzaam van achter uit hun auto begonnen met de verkoop van dit soort producten.

Laatste nieuws en aanbiedingen

Toko Fennis
Toko Fennis26/05/2020 @ 18:32
** Toko Fennis Weekend Box **

De Weekend Box van aankomend Pinksterweekend is:

Nasi Kuning - Mihoen Goreng
Ajam Pedis - Saté Ajam met pindasaus
Wokgroenten met Oestersaus - Gado Gado
4 Mini Pasteitjes
Roti Kukus
Emping

€ 24,95

De Weekend Box is genoeg voor 2 personen en je kan hem bestellen via toko@tokofennis.nl of 0318 - 612114 tot vrijdag 29 mei.
De Weekend Box word zaterdag 30 mei gratis‼️ thuis bezorgd in Ede, Lunteren of Bennekom tussen 15:00 en 18:00 uur.

*Win*Win*Win*Win* 🥳😁

Weekendbox winnen?? Deel, like deze post en laat hier onder een reactie achter. De winnaar wordt vrijdag bekend gemaakt!!
#TokoFennis #TFWB #Ede #Pasteitjes #GadoGado #SatéAjam #RotiKukus
Toko Fennis
Toko Fennis25/05/2020 @ 14:40
*Nieuw*Nieuw*Nieuw*

Als er nieuwe producten uit Indonesië op de markt komen, zijn wij uiteraard een van de eersten die dat willen hebben 😁 Daarom werden we helemaal enthousiast over de nieuwe Pondan mixen en artikelen!

Zo hebben we o.a. 4 verschillende soorten mixen om zelf roomijs mee te maken 🍨We hebben de smaken Kokos, Durian, Chocolade en Vanille met Choco Chips.

De kokos hebben we al zelf getest en was goed gelukt al zeggen we het zelf 😉😋 Wel hebben wij de mix aangemaakt met melk ipv water om hem nog romiger te maken.

Verder hebben we mixen binnen voor pancakes, zakjes maple syrup, whip cream en 2 soorten koffie!

*Actie*Actie*Actie*

Bij aankoop van 2 Pondan Magic ijsmixen naar keuze krijg je 1 Pondan Ijsmix met Kokossmaak gratis!!🥥
Toko Fennis
Toko Fennis22/05/2020 @ 10:34
** Weekend Aanbieding **

Dit weekend zijn onze heerlijke Vietnamese Loempia's weer in de aanbieding.

Je krijgt er 5 voor € 3,95!!

Deze aanbieding geldt vandaag en morgen!
Menu