KANT & KLAAR

Onze vitrine ligt vol heerlijke kant en klare snacks en gerechten. Van zoete lekkernijen zoals spekkoek en pandancake, hartige snacks zoals loempia’s en risolles tot aan een ruime keus aan gerechten als rendang, nasi goreng en veel meer.

CATERING

Iets te vieren? Of een etentje thuis en geen zin om te koken? Wij verzorgen de complete catering bij je thuis of op het werk! Van volledige maaltijden tot aan de borrel met hapjes, er is veel mogelijk! Geheel verzorgd, en afwassen is niet nodig!

PRODUCTEN

In onze winkel vind je meer dan 1000 producten terug uit verschillende Aziatische landen om zelf je eigen feestmaal mee te maken en aan te kleden. Denk aan producten uit Indonesië, Thailand, China, Maleisië en Suriname.

VERSGOED

Veel van onze verse Aziatische groenten worden in Nederland gekweekt en komen direct van het land bij ons in de winkel. Denk aan paksoi, kangkung en groenten als taugé. Maar ook kruiden zoals citroengras, gember en koenjit. Verser kan niet!

OVER TOKO FENNIS

Toko Fennis is in 1964 opgericht door Frans en Els Fennis. Wat begon als een avontuur vanachter uit een auto is uiteindelijk uitgegroeid tot een uitgebreide toko.

Klein stukje geschiedenis

Eind jaren 50 vestigde de familie Fennis zich in Ede vanuit Indonesië. Frans Fennis kwam oorspronkelijk uit Nederland, maar Els niet. Al snel had Els de Nederlandse taal onder de knie en werd zij benaderd door een huis aan huis verkoper of zij mee wilde langs de deuren om voor hem te vertalen. Tijdens dit werk kwam Els er achter dat er ook een steeds grotere vraag was in Ede naar Indonesische artikelen. Zij en Frans zijn toen langzaam van achter uit hun auto begonnen met de verkoop van dit soort producten.

Laatste nieuws en aanbiedingen

Toko Fennis
Toko Fennis06/11/2019 @ 15:50
** 🎄Kerstmenu winnen!🎄 **

Het jaar vliegt weer voorbij!❄️ Het is al weer tijd om kerstmenu's weg te geven. We geven dit jaar wederom 3 x 2 kerstmenu's weg. Het enige wat je hoeft te doen is dit bericht liken, delen en een klein berichtje achterlaten onder deze post en je maakt kans op menu III voor twee personen!🔔

⭐️Volgende week woensdag wordt de eerste winnaar bekend gemaakt. Succes!🎅

De volledige bestellijst is te downloaden op www.tokofennis.nl/toko
Toko Fennis
Toko Fennis04/11/2019 @ 17:41
**Maaltijd van de maand**

We waren jullie nog de uitslag van de maaltijd van de maand verschuldigd 🙈😇 De maaltijd van de maand is geworden:

Nasi Goreng, Ayam Pedis en Atjar Ketimoen

De maaltijd zal de hele maand november te verkrijgen zijn voor maar € 5,50!
Toko Fennis
Toko Fennis30/10/2019 @ 10:52
**Maaltijd van de maand**

Alweer bijna november ❄️🍄🍁🍂 Hoogste tijd om een nieuwe maaltijd van de maand te kiezen! De maaltijd met de meeste stemmen zal de hele maand verkrijgbaar zijn voor maar € 5,50! Kies hier onder je favoriet!

a) Nasi Goreng, Ayam Pedis en Atjar Ketimoen
b) Nasi Kuning, Ayam Besengeh en Oblok Oblok
c) Bami Goreng, Ayam Roedjak en Sambal Goreng Paksoi

Je kan stemmen tot morgenavond 21:00 uur. De maaltijd met de meeste stemmen zal dan vanaf 1 november de hele maand november verkrijgbaar zijn voor maar € 5,50.
Menu