KANT & KLAAR

Onze vitrine ligt vol heerlijke kant en klare snacks en gerechten. Van zoete lekkernijen zoals spekkoek en pandancake, hartige snacks zoals loempia’s en risolles tot aan een ruime keus aan gerechten als rendang, nasi goreng en veel meer.

CATERING

Iets te vieren? Of een etentje thuis en geen zin om te koken? Wij verzorgen de complete catering bij je thuis of op het werk! Van volledige maaltijden tot aan de borrel met hapjes, er is veel mogelijk! Geheel verzorgd, en afwassen is niet nodig!

PRODUCTEN

In onze winkel vind je meer dan 1000 producten terug uit verschillende Aziatische landen om zelf je eigen feestmaal mee te maken en aan te kleden. Denk aan producten uit Indonesië, Thailand, China, Maleisië en Suriname.

VERSGOED

Veel van onze verse Aziatische groenten worden in Nederland gekweekt en komen direct van het land bij ons in de winkel. Denk aan paksoi, kangkung en groenten als taugé. Maar ook kruiden zoals citroengras, gember en koenjit. Verser kan niet!

OVER TOKO FENNIS

Toko Fennis is in 1964 opgericht door Frans en Els Fennis. Wat begon als een avontuur vanachter uit een auto is uiteindelijk uitgegroeid tot een uitgebreide toko.

Klein stukje geschiedenis

Eind jaren 50 vestigde de familie Fennis zich in Ede vanuit Indonesië. Frans Fennis kwam oorspronkelijk uit Nederland, maar Els niet. Al snel had Els de Nederlandse taal onder de knie en werd zij benaderd door een huis aan huis verkoper of zij mee wilde langs de deuren om voor hem te vertalen. Tijdens dit werk kwam Els er achter dat er ook een steeds grotere vraag was in Ede naar Indonesische artikelen. Zij en Frans zijn toen langzaam van achter uit hun auto begonnen met de verkoop van dit soort producten.

Laatste nieuws en aanbiedingen

Toko Fennis
Toko Fennis27/09/2023 @ 16:45
🥳Prijswinnaar🥳

De winnaar van de 5 vietnamese Loempia's is geworden:

De Goudappeltjes

Gefeliciteerd!! 🎉 Je kan de Loempia's ophalen wanneer je wilt 😊
Toko Fennis
Toko Fennis20/09/2023 @ 11:38
🌞Win🌞Win 🌞Win🌞

Loempia's winnen?

Wij geven 5 vietnamese loempia's weg!🥳

Wat moet je er voor doen? Like en deel deze post en laat een reactie hieronder achter!

Dinsdag maken we de 2 prijswinnaars bekend!

Kan je niet wachten? Vanaf vandaag zijn de vietnamese Loempia's in de aanbieding:

4+1 gratis 🤩🤩

#vietnameseloempia #tokofennis #KantenKlaar #aanbieding #ede #afhalen #win
Toko Fennis
Toko Fennis11/09/2023 @ 8:56
🥳Prijswinnaars🥳

Jullie hebben nog 2 prijswinnaars te goed van de maaltijd van de maand!

De winaars zijn 🥁:

@binskie54

En

Oscar van Bunnik

Gefeliciteerd 🎉🎉 Jullie kunnen de maaltijd op komen halen waneer je wilt!