KANT & KLAAR

Onze vitrine ligt vol heerlijke kant en klare snacks en gerechten. Van zoete lekkernijen zoals spekkoek en pandancake, hartige snacks zoals loempia’s en risolles tot aan een ruime keus aan gerechten als rendang, nasi goreng en veel meer.

CATERING

Iets te vieren? Of een etentje thuis en geen zin om te koken? Wij verzorgen de complete catering bij je thuis of op het werk! Van volledige maaltijden tot aan de borrel met hapjes, er is veel mogelijk! Geheel verzorgd, en afwassen is niet nodig!

PRODUCTEN

In onze winkel vind je meer dan 1000 producten terug uit verschillende Aziatische landen om zelf je eigen feestmaal mee te maken en aan te kleden. Denk aan producten uit Indonesië, Thailand, China, Maleisië en Suriname.

VERSGOED

Veel van onze verse Aziatische groenten worden in Nederland gekweekt en komen direct van het land bij ons in de winkel. Denk aan paksoi, kangkung en groenten als taugé. Maar ook kruiden zoals citroengras, gember en koenjit. Verser kan niet!

OVER TOKO FENNIS

Toko Fennis is in 1964 opgericht door Frans en Els Fennis. Wat begon als een avontuur vanachter uit een auto is uiteindelijk uitgegroeid tot een uitgebreide toko.

Klein stukje geschiedenis

Eind jaren 50 vestigde de familie Fennis zich in Ede vanuit Indonesië. Frans Fennis kwam oorspronkelijk uit Nederland, maar Els niet. Al snel had Els de Nederlandse taal onder de knie en werd zij benaderd door een huis aan huis verkoper of zij mee wilde langs de deuren om voor hem te vertalen. Tijdens dit werk kwam Els er achter dat er ook een steeds grotere vraag was in Ede naar Indonesische artikelen. Zij en Frans zijn toen langzaam van achter uit hun auto begonnen met de verkoop van dit soort producten.

Laatste nieuws en aanbiedingen

Toko Fennis
Toko Fennis02/06/2023 @ 19:11
**Prijswinnaars**

De winaars van de 2 Samyang Buldak Noodles naar keuze zijn geworden:

Ilona van den Eertwegh

En

@a.tothe.m Estrella Bor

Gefeliciteerd! 🥳 Jullie kunnen ze komen uitzoeken wanneer je wilt!
Toko Fennis
Toko Fennis30/05/2023 @ 18:00
🌞Win🌞Win🌞Win🌞

Samyang Buldak Noodles winnen? Wij geven 2 setjes van 2 pakjes naar keuze weg!

Like en deel dit bericht en laat een reactie hier onder achter. De winnaar maken wij vrijdag bekend 😊

Naast de roze variant, kan je natuurlijk ook kiezen voor Kim Chi, Extra Hot, Stew etc...

Daarnaast hebben we de Carbonara nog 1 week in de aanbieding omdat we zo blij zijn dat we ze eindelijk weer op voorraad hebben 🥳 Daarom ook deze week nog:

4 + 1 gratis!

#samyangcarbonara #samyangnoodle #samyang #winnen #tokofennis #ede
Toko Fennis
Toko Fennis23/05/2023 @ 18:53
**Prijswinnaars**

De winnaars van de 5 vietnamese loempia 's zijn geworden:

Pascal van den Brink

En

Stephanie Kervel

Beiden gefeliciteerd 🥳🥳 Jullie kunnen de loempia's ophalen in de winkel!