KANT & KLAAR

Onze vitrine ligt vol heerlijke kant en klare snacks en gerechten. Van zoete lekkernijen zoals spekkoek en pandancake, hartige snacks zoals loempia’s en risolles tot aan een ruime keus aan gerechten als rendang, nasi goreng en veel meer.

CATERING

Iets te vieren? Of een etentje thuis en geen zin om te koken? Wij verzorgen de complete catering bij je thuis of op het werk! Van volledige maaltijden tot aan de borrel met hapjes, er is veel mogelijk! Geheel verzorgd, en afwassen is niet nodig!

PRODUCTEN

In onze winkel vind je meer dan 1000 producten terug uit verschillende Aziatische landen om zelf je eigen feestmaal mee te maken en aan te kleden. Denk aan producten uit Indonesië, Thailand, China, Maleisië en Suriname.

VERSGOED

Veel van onze verse Aziatische groenten worden in Nederland gekweekt en komen direct van het land bij ons in de winkel. Denk aan paksoi, kangkung en groenten als taugé. Maar ook kruiden zoals citroengras, gember en koenjit. Verser kan niet!

OVER TOKO FENNIS

Toko Fennis is in 1964 opgericht door Frans en Els Fennis. Wat begon als een avontuur vanachter uit een auto is uiteindelijk uitgegroeid tot een uitgebreide toko.

Klein stukje geschiedenis

Eind jaren 50 vestigde de familie Fennis zich in Ede vanuit Indonesië. Frans Fennis kwam oorspronkelijk uit Nederland, maar Els niet. Al snel had Els de Nederlandse taal onder de knie en werd zij benaderd door een huis aan huis verkoper of zij mee wilde langs de deuren om voor hem te vertalen. Tijdens dit werk kwam Els er achter dat er ook een steeds grotere vraag was in Ede naar Indonesische artikelen. Zij en Frans zijn toen langzaam van achter uit hun auto begonnen met de verkoop van dit soort producten.

Laatste nieuws en aanbiedingen

Toko Fennis
Toko Fennis16/09/2022 @ 20:59
**Prijswinnaars**

Op het nippertje net nog vrijdag! Meer dan tijd om de prijswinnaars van de maaltijd van de maand bekend te maken!

De 2 prijswinnaars van een maaltijd van de maand zijn geworden:

@emmajosien

En

Richard Welgraven

Gefeliciteerd 🥳 Jullie kunnen de maaltijd ophalen in de winkel wanneer jullie willen!!
Toko Fennis
Toko Fennis12/09/2022 @ 17:58
** Maaltijd van de maand **

De maaltijd van de maand september is geworden:

Bami Goreng, Saté Ayam en Atjar Tjampoer (bloemkool)

De maaltijd van de maand is de hele maand verkrijgbaar voor slechts € 7,49!!

🌟Win🌟Win🌟Win🌟

Zin in de maaltijd van de maand?? Wij geven er 2 weg!!

Deel en like dit bericht en laat een reactie hier onder achter. Wie weet ben jij dan een van de 2 winnaars van een maaltijd 😁

Aankomende donderdag maken we de prijswinnaars bekend!!

#maaltijdvandemaand #bami #saté #winnen
Toko Fennis
Toko Fennis01/09/2022 @ 18:00
**Maaltijd van de maand**

Bij deze hebben we jullie hulp weer nodig met kiezen van de nieuwe maaltijd van de maand!

Kies hieronder je favoriet. De maaltijd met de meeste stemmen is vanaf morgenmiddag de hele maand verkrijgbaar voor maar € 7,49! 🤩

a) Bami Goreng, Saté Ayam en Atjar Tjampoer (bloemkool)
b) Nasi Kuning, Rendang en Oblok Oblok
c) Pandanrijst, Ayam Pedis en Oseng Oseng

Je kan stemmen tot morgenochtend 9 uur. De maaltijd met de meeste stemmen zal dan morgen vanaf 16 uur de hele maand september verkrijgbaar zijn voor € 7,49.

#maaltijdvandemaand #kiezen #tokofennis
Menu