KANT & KLAAR

Onze vitrine ligt vol heerlijke kant en klare snacks en gerechten. Van zoete lekkernijen zoals spekkoek en pandancake, hartige snacks zoals loempia’s en risolles tot aan een ruime keus aan gerechten als rendang, nasi goreng en veel meer.

CATERING

Iets te vieren? Of een etentje thuis en geen zin om te koken? Wij verzorgen de complete catering bij je thuis of op het werk! Van volledige maaltijden tot aan de borrel met hapjes, er is veel mogelijk! Geheel verzorgd, en afwassen is niet nodig!

PRODUCTEN

In onze winkel vind je meer dan 1000 producten terug uit verschillende Aziatische landen om zelf je eigen feestmaal mee te maken en aan te kleden. Denk aan producten uit Indonesië, Thailand, China, Maleisië en Suriname.

VERSGOED

Veel van onze verse Aziatische groenten worden in Nederland gekweekt en komen direct van het land bij ons in de winkel. Denk aan paksoi, kangkung en groenten als taugé. Maar ook kruiden zoals citroengras, gember en koenjit. Verser kan niet!

OVER TOKO FENNIS

Toko Fennis is in 1964 opgericht door Frans en Els Fennis. Wat begon als een avontuur vanachter uit een auto is uiteindelijk uitgegroeid tot een uitgebreide toko.

Klein stukje geschiedenis

Eind jaren 50 vestigde de familie Fennis zich in Ede vanuit Indonesië. Frans Fennis kwam oorspronkelijk uit Nederland, maar Els niet. Al snel had Els de Nederlandse taal onder de knie en werd zij benaderd door een huis aan huis verkoper of zij mee wilde langs de deuren om voor hem te vertalen. Tijdens dit werk kwam Els er achter dat er ook een steeds grotere vraag was in Ede naar Indonesische artikelen. Zij en Frans zijn toen langzaam van achter uit hun auto begonnen met de verkoop van dit soort producten.

Laatste nieuws en aanbiedingen

Toko Fennis
Toko Fennis26/10/2021 @ 15:06
** Toko Fennis Weekend Box **

De Weekendbox van deze week bestaat uit:

Bami Goreng - Gele Rijst
Saté Ajam - Udang Pelelah
Sambal Goreng Boontjes - Wokgroenten met Oestersaus
Mini Loempia
Curry Samosa
Dumpling
Wingko Babat
Choco Malibu Fudge
Kroepoek Kentang Manis Pedis

€27,95

De box is genoeg voor 2 personen en wordt gratis bezorgd in Ede, Lunteren en Bennekom op zaterdag 30 oktober tussen 15.00 en 18.00. Je kunt de box bestellen tot vrijdag 29 oktober 13.00 uur door te bellen naar 0318 - 612114 of door een mailtje te sturen naar toko@tokofennis.nl.

✨**Win Win Win ** ✨

Deel en Like dit bericht op Facebook of Instagram en laat een comment achter. Vrijdagochtend wordt de winnaar bekend gemaakt!

#TFWB #TokoFennis #SatéAjam #Thuisbezorgd #KantenKlaar #dumpling #Pandancake
Toko Fennis
Toko Fennis22/10/2021 @ 7:53
** Winnaar gratis Weekendbox **

De winnaar van de gratis Weekendbox is deze week geworden:

Suzanne Schuringa

Gefeliciteerd Suzanne, kan je ons een berichtje sturen?

LET OP!! Iedereen heeft nog tot vandaag 13.00 uur om de Weekenbox te bestellen.
Toko Fennis
Toko Fennis19/10/2021 @ 18:17
** Toko Fennis Weekend Box **

De Weekend Box van aankomend weekend is:

Nasi Kuning - Mihoen Goreng
Ajam Pedis - Saté Ajam met pindasaus
Wokgroenten met Oestersaus - Gado Gado met lontong
4 Mini Pasteitjes
Roti Kukus
Emping

€ 27,95 voor 2 personen

De Weekend Box is genoeg voor 2 personen en je kan hem bestellen via toko@tokofennis.nl of 0318 - 612114 tot vrijdag 22 oktober 13:00 uur.

De Weekend Box word zaterdag 23 oktober gratis‼️ thuis bezorgd in Ede, Lunteren of Bennekom tussen 15:00 en 18:00 uur. Ophalen kan natuurlijk ook!

*Win*Win*Win*Win* 🥳😁

Weekendbox winnen?? Deel, like deze post en laat hier onder een reactie achter. De winnaar wordt vrijdagochtend bekend gemaakt!!

#TokoFennis #TFWB #Ede #Pasteitjes #GadoGado #SatéAjam #RotiKukus
Menu