Indonesisch met de kerst?

Ga naar tokofenniskerst.nl en bestel simpel en snel een kant en klare maaltijd voor de kerst.

KANT & KLAAR

Onze vitrine ligt vol heerlijke kant en klare snacks en gerechten. Van zoete lekkernijen zoals spekkoek en pandancake, hartige snacks zoals loempia’s en risolles tot aan een ruime keus aan gerechten als rendang, nasi goreng en veel meer.

CATERING

Iets te vieren? Of een etentje thuis en geen zin om te koken? Wij verzorgen de complete catering bij je thuis of op het werk! Van volledige maaltijden tot aan de borrel met hapjes, er is veel mogelijk! Geheel verzorgd, en afwassen is niet nodig!

PRODUCTEN

In onze winkel vind je meer dan 1000 producten terug uit verschillende Aziatische landen om zelf je eigen feestmaal mee te maken en aan te kleden. Denk aan producten uit Indonesië, Thailand, China, Maleisië en Suriname.

VERSGOED

Veel van onze verse Aziatische groenten worden in Nederland gekweekt en komen direct van het land bij ons in de winkel. Denk aan paksoi, kangkung en groenten als taugé. Maar ook kruiden zoals citroengras, gember en koenjit. Verser kan niet!

OVER TOKO FENNIS

Toko Fennis is in 1964 opgericht door Frans en Els Fennis. Wat begon als een avontuur vanachter uit een auto is uiteindelijk uitgegroeid tot een uitgebreide toko.

Klein stukje geschiedenis

Eind jaren 50 vestigde de familie Fennis zich in Ede vanuit Indonesië. Frans Fennis kwam oorspronkelijk uit Nederland, maar Els niet. Al snel had Els de Nederlandse taal onder de knie en werd zij benaderd door een huis aan huis verkoper of zij mee wilde langs de deuren om voor hem te vertalen. Tijdens dit werk kwam Els er achter dat er ook een steeds grotere vraag was in Ede naar Indonesische artikelen. Zij en Frans zijn toen langzaam van achter uit hun auto begonnen met de verkoop van dit soort producten.

Laatste nieuws en aanbiedingen

Toko Fennis
Toko Fennis22/11/2022 @ 19:00
** Maaltijd van de maand **

Oops, door alle voorbereidingen voor december zijn we helemaal vergeten de maaltijd van de maand hier bekend te maken!! Schande! Dus bij deze is de maaltijd van de maand van november nog steeds:

Nasi Goreng met Babi Ketjap en Atjar Ketimoen.

De maaltijd van de maand is de hele maand november verkrijgbaar voor slechts € 7,49!!

🌟Win🌟Win🌟Win🌟

Zin in de maaltijd van de maand?? Wij geven er 2 weg!!
Deel en like dit bericht en laat een reactie hier onder achter. Wie weet ben jij dan een van de 2 winnaars van een maaltijd 😁

Aankomende dinsdag maken we de prijswinnaars bekend!!
Toko Fennis
Toko Fennis21/11/2022 @ 19:00
🎅 Prijswinnaar Kerstbox Deluxe 🎅

🥁And The Winner is....🥁

@chantalstolp 🥳

Chantal, gefeliciteerd!! Wil je contact met ons opnemen, dan kunnen we noteren wanneer je de box wilt hebben.

Inhoud van de box bekijken?

www.tokofenniskerst.nl

Voor alle anderen: we geven dit jaar nog 2x een Kerstbox Deluxe weg, dus hou onze pagina in de gaten 😉

#KantenKlaar #Ede #Thuisbezorgd #kerst2022 #Indokerst #Kerstbox #Veenendaal #Bennekom #Ederveen #Lunteren #Wageningen #Otterlo #Wekerom
Toko Fennis
Toko Fennis12/11/2022 @ 18:59
🎅 Ronde 2🎅

🌲Toko Fennis Kerst 🌲

Yes, onze kerstwebsite is weer online! 🥳

Nog 43 dagen en het is alweer kerst.🎅 We hebben dit jaar weer de webshop online, zodat je vanachter je telefoon of computer je kerstbestelling kan doen. Snel en simpel!🎄

Ga naar www.tokofenniskerst.nl !

Je kan kiezen uit verschillende kerstboxen voor 2 personen of een lekkere snackbox of... de nieuwe Sweetbox!

Zelf wat samenstellen? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Kies uit alle verschillende losse gerechten en snacks en maak zo je eigen feestmaal!

Dus check www.tokofenniskerst.nl

🎄*Win*Win*Win*🎄

Kans maken op een GRATIS KERSTBOX DELUXE??

Deel, like en laat een comment achter onder dit bericht. Volgende week maken wij de prijswinnaar bekend!

Wij hebben er in ieder geval weer enorm veel zin in😀!

#TokoFennis #Indokerst #kerst2022 #Kerstbox #Ede #Veenendaal #Wageningen #Lunteren #Ederveen #Otterlo #Wekerom #Bennekom #KantenKlaar #Thuisbezorgd
Menu