KANT & KLAAR

Onze vitrine ligt vol heerlijke kant en klare snacks en gerechten. Van zoete lekkernijen zoals spekkoek en pandancake, hartige snacks zoals loempia’s en risolles tot aan een ruime keus aan gerechten als rendang, nasi goreng en veel meer.

CATERING

Iets te vieren? Of een etentje thuis en geen zin om te koken? Wij verzorgen de complete catering bij je thuis of op het werk! Van volledige maaltijden tot aan de borrel met hapjes, er is veel mogelijk! Geheel verzorgd, en afwassen is niet nodig!

PRODUCTEN

In onze winkel vind je meer dan 1000 producten terug uit verschillende Aziatische landen om zelf je eigen feestmaal mee te maken en aan te kleden. Denk aan producten uit Indonesië, Thailand, China, Maleisië en Suriname.

VERSGOED

Veel van onze verse Aziatische groenten worden in Nederland gekweekt en komen direct van het land bij ons in de winkel. Denk aan paksoi, kangkung en groenten als taugé. Maar ook kruiden zoals citroengras, gember en koenjit. Verser kan niet!

OVER TOKO FENNIS

Toko Fennis is in 1964 opgericht door Frans en Els Fennis. Wat begon als een avontuur vanachter uit een auto is uiteindelijk uitgegroeid tot een uitgebreide toko.

Klein stukje geschiedenis

Eind jaren 50 vestigde de familie Fennis zich in Ede vanuit Indonesië. Frans Fennis kwam oorspronkelijk uit Nederland, maar Els niet. Al snel had Els de Nederlandse taal onder de knie en werd zij benaderd door een huis aan huis verkoper of zij mee wilde langs de deuren om voor hem te vertalen. Tijdens dit werk kwam Els er achter dat er ook een steeds grotere vraag was in Ede naar Indonesische artikelen. Zij en Frans zijn toen langzaam van achter uit hun auto begonnen met de verkoop van dit soort producten.

Laatste nieuws en aanbiedingen

Toko Fennis
Toko Fennis22/02/2024 @ 13:26
🍚Win🍚Win 🍚Win🍚

Zin in Lemper?

Wij geven 1x de weekendactie, dus 5 lempers, weg🥳

Wat moet je er voor doen? Like en deel deze post en laat een reactie hieronder achter!

Dinsdag maken we de prijswinnaar bekend!

Kan je niet wachten? Dit weekend is de Lemper in de aanbieding:

4+1 gratis 🤩🤩

#lemper #tokofennis #KantenKlaar #aanbieding #ede #afhalen #win
Toko Fennis
Toko Fennis21/02/2024 @ 10:01
🍌Prijswinnaar🍌

De prijswinnaar van de Pisang Goreng is geworden:

Eelco Bel

Eelco, gefeliciteerd 🥳 Laat ons even weten wanneer je ze op wilt halen, dan zorgen wij er voor dat ze voor je klaar liggen 😊

De rest niet getreurd, er komt morgen nog een winactie voorbij...😉
Toko Fennis
Toko Fennis19/02/2024 @ 12:38
Het is voorjaarsvakantie 🥳 Helaas laat het weer ons een beetje zitten 🌧 Waar wij dan goed in zijn is troost eten; op zoek naar wat lekkers, vooral voor in de avond op de bank 😊

Daarom is bij deze de hele week de spekkoek in de aanbieding 🥳

Hele spekkoek nu € 12,- ipv € 14,-
Halve spekkoek nu € 6,- ipv € 7,-
Kwart spekkoek nu € 3,- ipv € 3,50

We hebben verschillende smaken zoals pandan, origineel, chocolade en rum.

De actie loopt t/m zaterdag en geldt voor alle smaken.