KANT & KLAAR

Onze vitrine ligt vol heerlijke kant en klare snacks en gerechten. Van zoete lekkernijen zoals spekkoek en pandancake, hartige snacks zoals loempia’s en risolles tot aan een ruime keus aan gerechten als rendang, nasi goreng en veel meer.

CATERING

Iets te vieren? Of een etentje thuis en geen zin om te koken? Wij verzorgen de complete catering bij je thuis of op het werk! Van volledige maaltijden tot aan de borrel met hapjes, er is veel mogelijk! Geheel verzorgd, en afwassen is niet nodig!

PRODUCTEN

In onze winkel vind je meer dan 1000 producten terug uit verschillende Aziatische landen om zelf je eigen feestmaal mee te maken en aan te kleden. Denk aan producten uit Indonesië, Thailand, China, Maleisië en Suriname.

VERSGOED

Veel van onze verse Aziatische groenten worden in Nederland gekweekt en komen direct van het land bij ons in de winkel. Denk aan paksoi, kangkung en groenten als taugé. Maar ook kruiden zoals citroengras, gember en koenjit. Verser kan niet!

OVER TOKO FENNIS

Toko Fennis is in 1964 opgericht door Frans en Els Fennis. Wat begon als een avontuur vanachter uit een auto is uiteindelijk uitgegroeid tot een uitgebreide toko.

Klein stukje geschiedenis

Eind jaren 50 vestigde de familie Fennis zich in Ede vanuit Indonesië. Frans Fennis kwam oorspronkelijk uit Nederland, maar Els niet. Al snel had Els de Nederlandse taal onder de knie en werd zij benaderd door een huis aan huis verkoper of zij mee wilde langs de deuren om voor hem te vertalen. Tijdens dit werk kwam Els er achter dat er ook een steeds grotere vraag was in Ede naar Indonesische artikelen. Zij en Frans zijn toen langzaam van achter uit hun auto begonnen met de verkoop van dit soort producten.

Laatste nieuws en aanbiedingen

Toko Fennis
Toko Fennis21/04/2021 @ 6:59
** Toko Fennis Weekendbox **

De weekendbox voor aankomend weekend bevat:

Witte Rijst - Bami Goreng
4 x Saté Ajam - Udang Pelalah
Sambal Goreng Boontjes - Atjar Ketimoen
6 x Kimchi Dumplings met saus
2 x plak Roti Kukus
Cassave Kroepoek

*Win*Win*Win*Win* 🥳😁

Weekendbox winnen?? Deel, like deze post en laat hier onder een reactie achter. De winnaar wordt vrijdagochtend bekend gemaakt!!

De Toko Fennis Weekend Box is genoeg voor 2 personen en kan besteld worden per email op toko@tokofennis.nl of per telefoon op 0318-612114 vóór vrijdag 23 april 13:00 uur.

De boxen worden zaterdag 24 april gratis bezorgd in Ede, Lunteren of Bennekom tussen 15:00 en 18:00 uur.
De gerechten in de box zijn niet verwisselbaar voor andere gerechten.
Toko Fennis
Toko Fennis20/04/2021 @ 9:20
**Actie**Actie**Actie**

Zin in het maken van een lekkere cake? Maar ook weer geen zin om lang in de weer te zijn met uitgebreid bakken en moeilijke recepten? Wat is er dan geen betere uitkomst als een makkelijke cakemix! Lekkere verse cake in een handomdraai!

Daarom hebben wij deze week:

🍰Alles cake- en bakmixen voor 10% korting!🍰

Dit geldt voor alle merken. Zoals bijvoorbeeld de populaire Pondan pandancakemix en de rest van de Pondan reeks. Maar ook voor alle cakemixen van Betty Crocker, zoals de Red Velvet of de Brownie Fudge Mix😋

Kom gezellig langs in de winkel om het complete assortiment te bekijken! Liever je product opgestuurd? Dat kan natuurlijk ook! Neem dan contact met ons op via toko@tokofennis.nl of stuur ons een berichtje via pm.
Toko Fennis
Toko Fennis16/04/2021 @ 7:30
** Winnaar gratis Weekendbox **

De winnaar van de gratis Weekendbox is deze week geworden:

Esther Matser

Gefeliciteerd Esther, kan je ons een berichtje sturen?

Verder heeft iedereen nog tot 13.00 uur vandaag om de Weekendbox te bestellen!
Menu