KANT & KLAAR

Onze vitrine ligt vol heerlijke kant en klare snacks en gerechten. Van zoete lekkernijen zoals spekkoek en pandancake, hartige snacks zoals loempia’s en risolles tot aan een ruime keus aan gerechten als rendang, nasi goreng en veel meer.

CATERING

Iets te vieren? Of een etentje thuis en geen zin om te koken? Wij verzorgen de complete catering bij je thuis of op het werk! Van volledige maaltijden tot aan de borrel met hapjes, er is veel mogelijk! Geheel verzorgd, en afwassen is niet nodig!

PRODUCTEN

In onze winkel vind je meer dan 1000 producten terug uit verschillende Aziatische landen om zelf je eigen feestmaal mee te maken en aan te kleden. Denk aan producten uit Indonesië, Thailand, China, Maleisië en Suriname.

VERSGOED

Veel van onze verse Aziatische groenten worden in Nederland gekweekt en komen direct van het land bij ons in de winkel. Denk aan paksoi, kangkung en groenten als taugé. Maar ook kruiden zoals citroengras, gember en koenjit. Verser kan niet!

OVER TOKO FENNIS

Toko Fennis is in 1964 opgericht door Frans en Els Fennis. Wat begon als een avontuur vanachter uit een auto is uiteindelijk uitgegroeid tot een uitgebreide toko.

Klein stukje geschiedenis

Eind jaren 50 vestigde de familie Fennis zich in Ede vanuit Indonesië. Frans Fennis kwam oorspronkelijk uit Nederland, maar Els niet. Al snel had Els de Nederlandse taal onder de knie en werd zij benaderd door een huis aan huis verkoper of zij mee wilde langs de deuren om voor hem te vertalen. Tijdens dit werk kwam Els er achter dat er ook een steeds grotere vraag was in Ede naar Indonesische artikelen. Zij en Frans zijn toen langzaam van achter uit hun auto begonnen met de verkoop van dit soort producten.

Laatste nieuws en aanbiedingen

Toko Fennis
Toko Fennis17/06/2022 @ 7:42
** Winnaar gratis Vaderdagbox **

De winnaar van de gratis Vaderdagbox is geworden:

@Annette Anneveld

Gefeliciteerd Annette, kan je ons een berichtje sturen?

Iedereen heeft nog tot 13.00 uur vandaag om de Vaderdagbox te bestellen.
Toko Fennis
Toko Fennis14/06/2022 @ 18:02
** Toko Fennis Weekendbox Vaderdag Editie**

Voor aankomend Vaderdag weekend hebben we weer een heerlijk gevulde box.

Bami Goreng - Nasi Goreng
Sambal Goreng Boontjes - Atjar Ketimoen
Saté Ajam - Rendang
2 Javaantjes
8 Mini Loempia's met Chilisaus

+ een gratis flesje Bir Bintang voor de vaders!!

€ 29,99 per box voor 2 personen

De weekendbox is voldoende voor 2 personen en wordt gratis thuis bezorgd in Ede, Lunteren of Bennekom op zaterdag 18 juni tussen 15.00 en 18.00.

Je kunt de Weekendbox bestellen met de email op toko@tokofennis.nl of bellen met 0318 - 612114 vóór 13:00 uur op vrijdag 17 juni.

** WINNEN!!! **

Deel dit bericht en laat een berichtje achter onder de post en maak kans op een gratis weekendbox!

#TFWB #TokoFennis #Vaderdag #Ede #Bintang
Toko Fennis
Toko Fennis13/06/2022 @ 18:00
**Maaltijd van de Maand**

Jullie hebben nog de uitslag van de Maaltijd van de Maand van ons te goed! Deze hele maand zal dat zijn:

Pandanrijst, Sambal Goreng Boontjes en Ayam Roedjak!

Deze maaltijd is de hele maand voor maar .€7,50 verkrijgbaar!
Menu