KANT & KLAAR

Onze vitrine ligt vol heerlijke kant en klare snacks en gerechten. Van zoete lekkernijen zoals spekkoek en pandancake, hartige snacks zoals loempia’s en risolles tot aan een ruime keus aan gerechten als rendang, nasi goreng en veel meer.

CATERING

Iets te vieren? Of een etentje thuis en geen zin om te koken? Wij verzorgen de complete catering bij je thuis of op het werk! Van volledige maaltijden tot aan de borrel met hapjes, er is veel mogelijk! Geheel verzorgd, en afwassen is niet nodig!

PRODUCTEN

In onze winkel vind je meer dan 1000 producten terug uit verschillende Aziatische landen om zelf je eigen feestmaal mee te maken en aan te kleden. Denk aan producten uit Indonesië, Thailand, China, Maleisië en Suriname.

VERSGOED

Veel van onze verse Aziatische groenten worden in Nederland gekweekt en komen direct van het land bij ons in de winkel. Denk aan paksoi, kangkung en groenten als taugé. Maar ook kruiden zoals citroengras, gember en koenjit. Verser kan niet!

OVER TOKO FENNIS

Toko Fennis is in 1964 opgericht door Frans en Els Fennis. Wat begon als een avontuur vanachter uit een auto is uiteindelijk uitgegroeid tot een uitgebreide toko.

Klein stukje geschiedenis

Eind jaren 50 vestigde de familie Fennis zich in Ede vanuit Indonesië. Frans Fennis kwam oorspronkelijk uit Nederland, maar Els niet. Al snel had Els de Nederlandse taal onder de knie en werd zij benaderd door een huis aan huis verkoper of zij mee wilde langs de deuren om voor hem te vertalen. Tijdens dit werk kwam Els er achter dat er ook een steeds grotere vraag was in Ede naar Indonesische artikelen. Zij en Frans zijn toen langzaam van achter uit hun auto begonnen met de verkoop van dit soort producten.

Laatste nieuws en aanbiedingen

Toko Fennis
Toko Fennis20/05/2022 @ 8:58
Toko Fennis
** Winnaars gratis Maaltijd van de Maand **

De volgende mensen kunnen bij ons langs komen voor een gratis Maaltijd van de Maand!

@dickvanhuis en Margo Nanlohy-Ooijendijk

Gefeliciteerd allebei! Stuur ons even een berichtje zodat we weten wanneer je komt.
Toko Fennis
Toko Fennis13/05/2022 @ 17:30
Toko Fennis
** Maaltijd van de Maand **

De Maaltijd van de Maand is geworden:

Bami Goreng met Sate Ajam en Atjar Tjampoer.

De Maaltijd van de Maand is de hele maand mei verkrijgbaar voor €7,49.

**Win Win Win**
Wil je deze maaltijd gratis proberen!? Reageer hieronder, deel en like dit bericht. We geven er 2 weg! Volgende week maken we 2 winnaars bekend.

#Sate #SatéAjam #Bami #atjar #ede #BamiGoreng #maaltijdvandemaand
Toko Fennis
Toko Fennis13/05/2022 @ 17:30
Toko Fennis
**Maaltijd van de Maand **

De Maaltijd van de Maand is deze maand:

Bami Goreng met Sate Ajam en AtjarnTjampoer.

De Maaltijd van de Maand is de hele maand mei verkrijgbaar voor maar €7,49..

**Win Win Win ** Wil jij zo'n heerlijke maaltijd van gratis proberen!? Reageer hieronder, deel en like deze post. We geven er 2 x 1 weg! Volgende week maken we 2 winnaars bekend.

#tokofennis #KantenKlaar #maaltijdvandemaand #ede #Bami #Sate #BamiGoreng #SatéAjam #atjar
Menu