KANT & KLAAR

Onze vitrine ligt vol heerlijke kant en klare snacks en gerechten. Van zoete lekkernijen zoals spekkoek en pandancake, hartige snacks zoals loempia’s en risolles tot aan een ruime keus aan gerechten als rendang, nasi goreng en veel meer.

CATERING

Iets te vieren? Of een etentje thuis en geen zin om te koken? Wij verzorgen de complete catering bij je thuis of op het werk! Van volledige maaltijden tot aan de borrel met hapjes, er is veel mogelijk! Geheel verzorgd, en afwassen is niet nodig!

PRODUCTEN

In onze winkel vind je meer dan 1000 producten terug uit verschillende Aziatische landen om zelf je eigen feestmaal mee te maken en aan te kleden. Denk aan producten uit Indonesië, Thailand, China, Maleisië en Suriname.

VERSGOED

Veel van onze verse Aziatische groenten worden in Nederland gekweekt en komen direct van het land bij ons in de winkel. Denk aan paksoi, kangkung en groenten als taugé. Maar ook kruiden zoals citroengras, gember en koenjit. Verser kan niet!

OVER TOKO FENNIS

Toko Fennis is in 1964 opgericht door Frans en Els Fennis. Wat begon als een avontuur vanachter uit een auto is uiteindelijk uitgegroeid tot een uitgebreide toko.

Klein stukje geschiedenis

Eind jaren 50 vestigde de familie Fennis zich in Ede vanuit Indonesië. Frans Fennis kwam oorspronkelijk uit Nederland, maar Els niet. Al snel had Els de Nederlandse taal onder de knie en werd zij benaderd door een huis aan huis verkoper of zij mee wilde langs de deuren om voor hem te vertalen. Tijdens dit werk kwam Els er achter dat er ook een steeds grotere vraag was in Ede naar Indonesische artikelen. Zij en Frans zijn toen langzaam van achter uit hun auto begonnen met de verkoop van dit soort producten.

Laatste nieuws en aanbiedingen

Toko Fennis
Toko Fennis01/10/2020 @ 18:29
**Maaltijd van de maand**

September zit er al weer op! Dus bij deze hebben we jullie hulp weer nodig met kiezen van de nieuwe maaltijd van de maand!

Kies hieronder je favoriet. De maaltijd met de meeste stemmen is vanaf morgen de hele maand verkrijgbaar voor maar € 5,95! 🤩

a) Bami Goreng, Ayam Besengeh en Sambal Goreng Paksoi
b) Pandanrijst, Ayam Roedjak en Sambal Goreng Boontjes
c) Nasi Kuning, Rendang en Oblok Oblok

Je kan stemmen tot morgenochtend 9 uur. De maaltijd met de meeste stemmen zal dan vanaf 12 uur de hele maand oktober verkrijgbaar zijn voor € 5,95.
Toko Fennis
Toko Fennis29/09/2020 @ 18:26
De Weekend Box van aankomend weekend is:

Nasi Goreng - Pandanrijst
Ajam Besengeh- Babi Pangang Spek
Sajoer Lodeh - Sambal Goreng Boontjes
2 Wadjik
2 Lemper
Koepoek Kentang Manis Pedis

€ 24,95

De Weekend Box is genoeg voor 2 personen en je kan hem bestellen via toko@tokofennis.nl of 0318 - 612114 tot en met vrijdag 2 oktober 13:00 uur bestellen
.
De Weekend Box word zaterdag 3 oktober gratis‼️ thuis bezorgd in Ede, Lunteren of Bennekom tussen 15:00 en 18:00 uur.

*Win*Win*Win*Win* 🥳😁

Weekendbox winnen?? Deel, like deze post en laat hier onder een reactie achter. De winnaar wordt vrijdag bekend gemaakt!!

#TokoFennis #TFWB #Ede #Lemper #sajoerlodeh #buikspek #wadjik
Toko Fennis
Toko Fennis29/09/2020 @ 8:09
**Actie**

We hebben weer mooie Cobeks binnen! Daarom doen we ze deze week meteen maar in de reclame!

Op alle maten krijg je €1,- korting!

Dat betekent dus dat bijvoorbeeld de 20 cm nu maar € 9,99 is!! En de 15 cm € 8,99!

Aanbieding geldt tot zaterdag a.s. Reserveren mag 😉
Menu