KANT & KLAAR

Onze vitrine ligt vol heerlijke kant en klare snacks en gerechten. Van zoete lekkernijen zoals spekkoek en pandancake, hartige snacks zoals loempia’s en risolles tot aan een ruime keus aan gerechten als rendang, nasi goreng en veel meer.

CATERING

Iets te vieren? Of een etentje thuis en geen zin om te koken? Wij verzorgen de complete catering bij je thuis of op het werk! Van volledige maaltijden tot aan de borrel met hapjes, er is veel mogelijk! Geheel verzorgd, en afwassen is niet nodig!

PRODUCTEN

In onze winkel vind je meer dan 1000 producten terug uit verschillende Aziatische landen om zelf je eigen feestmaal mee te maken en aan te kleden. Denk aan producten uit Indonesië, Thailand, China, Maleisië en Suriname.

VERSGOED

Veel van onze verse Aziatische groenten worden in Nederland gekweekt en komen direct van het land bij ons in de winkel. Denk aan paksoi, kangkung en groenten als taugé. Maar ook kruiden zoals citroengras, gember en koenjit. Verser kan niet!

OVER TOKO FENNIS

Toko Fennis is in 1964 opgericht door Frans en Els Fennis. Wat begon als een avontuur vanachter uit een auto is uiteindelijk uitgegroeid tot een uitgebreide toko.

Klein stukje geschiedenis

Eind jaren 50 vestigde de familie Fennis zich in Ede vanuit Indonesië. Frans Fennis kwam oorspronkelijk uit Nederland, maar Els niet. Al snel had Els de Nederlandse taal onder de knie en werd zij benaderd door een huis aan huis verkoper of zij mee wilde langs de deuren om voor hem te vertalen. Tijdens dit werk kwam Els er achter dat er ook een steeds grotere vraag was in Ede naar Indonesische artikelen. Zij en Frans zijn toen langzaam van achter uit hun auto begonnen met de verkoop van dit soort producten.

Laatste nieuws en aanbiedingen

Toko Fennis
Toko Fennis27/07/2021 @ 18:22
**Mededeling**

Volgende week zijn wij een weekje gesloten ivm vakantie.

Maar dat betekent niet dat wij er deze week niet nog vol zin zijn 😀 Daarom hebben wij deze week allerlei aanbiedingen 🌞🥳

Enkele voorbeelden van onze aanbiedingen:

Alle Indomie Bamisoep in de smaken kip en garnaal:
40 stuks voor maar € 12,95!!🤩 En mixen mag!

(kleine tip voor de indomielovers, o.a. door corona is de prijs verhoogd na onze vakantie. Dus als ik jullie was zou ik nog snel inslaan 😉)

Ook de Sateroosters, zijn eigenlijk verhoogd naar € 14,99, maar zijn deze week nog:

€ 13,95 met een gratis zakje Satestokjes!!

én omdat het zo'n hit was afgelopen week doen we nog 1x onze lemper in de aanbieding! Deze hele week nog

4 + 1 gratis‼🥳

De acties gelden allemaal tot en met zaterdag 31 juli.

De week er op zijn wij gesloten van maandag 2 augustus t/m zaterdag 7 augustus.
Toko Fennis
Toko Fennis23/07/2021 @ 7:49
*Yard Sale 2+1 gratis!*

Wegens het slechte weer wat voorspeld is hebben wij besloten dat dit onze laatste dag van de yard sale is. We hebben vanmorgen nog een nieuwe lading spulletjes erbij gezet en vanmiddag 12.00 komt er nog een lading.

Daarom vandaag nog tot 21.00 uur 2+1 gratis!

Wie maakt ons los?!
#tokofennis #yardsale
Toko Fennis
Toko Fennis21/07/2021 @ 7:27
** Weekend Aanbieding (maar dan iets langer...) **

Vanaf vandaag zijn de heerlijke lempers weer in de aanbieding.

4+1 gratis 😋🤩

Aanbieding geldt tot en met zaterdag 24 juli!!

#Aanbieding #lemper #Tokofennis #Ede #indofood #weekend
Menu