Laatste nieuws en aanbiedingen

Toko Fennis
Toko Fennis29/11/2023 @ 11:04
🎄*Win*Win*Win*🎄

🎄Ronde 3🎄

Wil je kans maken op een GRATIS KERSTBOX DELUXE??

Deel, like en laat een reactie achter onder dit bericht. Volgende week maken wij de prijswinnaar bekend!

🎅Toko Fennis Kerst🎅

Yes, onze kerstwebsite is weer online! 🥳

Nog 26 dagen en het is alweer kerst.🎅 We hebben dit jaar weer de webshop online, zodat je vanachter je telefoon of computer je kerstbestelling kan doen. Snel en simpel!🎄

Ga naar www.tokofenniskerst.nl !

Je kan kiezen uit verschillende kerstboxen voor 2 personen of een lekkere snackbox....of de Sweetbox!

Zelf wat samenstellen? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Kies uit alle verschillende losse gerechten en snacks en maak zo je eigen feestmaal!

Dus check de website!

Wij hebben er in ieder geval weer enorm veel zin in😀!

#TokoFennis #Indokerst #kerst2023 #Kerstbox #Ede #Veenendaal #Wageningen #Lunteren #Ederveen #Otterlo #Wekerom #Bennekom #KantenKlaar #Thuisbezorgd
Toko Fennis
Toko Fennis26/11/2023 @ 14:11
📚Kookboek uitgelicht 📚

Het volgende boek hebben we pas sinds gisteren binnen en we vinden het nu al een leuk boek! Geweldige gouden kaft en leuke, simpele gerechten met niet te veel ingrediënten. Het volgende boek wat we uit willen lichten is:

Chinese Takeaway Compleet
Auteur: Kwoklyn Wan 

Het beste uit de serie Chinese Takeaway van Kwoklyn Wan nu gebundeld. Met keuze uit meer dan 200 klassiekers uit de Chinese keuken, tover je niet alleen jouw favoriete afhaalgerecht maar ook minder bekende maaltijden op het bord. Van snacks, voor-en bijgerechten tot en met desserts en alles wat daar tussenin zit: van vegetarisch tot en met pekingeend.

Hou het eenvoudig: maak doordeweeks noedels met chilibonensaus & gamba’s in minder dan 15 minuten met slechts 6 ingrediënten. Ga all the way in het weekend en serveer als voorafje krokante wontons of een geurige misosoep met tofu. Vervolg de maaltijd met een keur aan gerechten zoals gemengde groenten in pittige hoisinsaus, krokant buikspek, soft shell krab op Kantonese wijze, peultjes met shiitake & bamboescheuten en chow mein. Sluit de maaltijd af met Chinese custardtaartjes of bubble tea uit Hongkong.

Met handige tips over de voorraadkast, Chinese kooktechnieken en keukengerei, basisrecepten als Chinese jus, kruidenzout of vegetarische oestersaus, heb je het perfecte kookboek in handen waar je onuitputtelijk uit kan koken.

Dit grote, dikke kookboek kost € 32,50.

#goodcook #kwoklynwan #kwoklynwanchinesetakeaway #kookboek
Toko Fennis
Toko Fennis26/11/2023 @ 14:00
📚Kookboek uitgelicht 📚

Het volgende boek hebben we pas sinds gisteren binnen en we vinden het nu al een leuk boek! Geweldige gouden kaft en leuke, simpele gerechten met niet te veel ingrediënten. Het volgende boek wat we uit willen lichten is:

Chinese Takeaway Compleet
Auteur: Kwoklyn Wan

Het beste uit de serie Chinese Takeaway van Kwoklyn Wan nu gebundeld. Met keuze uit meer dan 200 klassiekers uit de Chinese keuken, tover je niet alleen jouw favoriete afhaalgerecht maar ook minder bekende maaltijden op het bord. Van snacks, voor-en bijgerechten tot en met desserts en alles wat daar tussenin zit: van vegetarisch tot en met pekingeend.

Hou het eenvoudig: maak doordeweeks noedels met chilibonensaus & gamba’s in minder dan 15 minuten met slechts 6 ingrediënten. Ga all the way in het weekend en serveer als voorafje krokante wontons of een geurige misosoep met tofu. Vervolg de maaltijd met een keur aan gerechten zoals gemengde groenten in pittige hoisinsaus, krokant buikspek, soft shell krab op Kantonese wijze, peultjes met shiitake & bamboescheuten en chow mein. Sluit de maaltijd af met Chinese custardtaartjes of bubble tea uit Hongkong.

Met handige tips over de voorraadkast, Chinese kooktechnieken en keukengerei, basisrecepten als Chinese jus, kruidenzout of vegetarische oestersaus, heb je het perfecte kookboek in handen waar je onuitputtelijk uit kan koken.

Dit grote, dikke kookboek kost € 32,50.
Toko Fennis
Toko Fennis23/11/2023 @ 16:46
🍰 Doosje cake 🍰

Voor Sinterklaas hebben wij iets leuks bedacht: een Doosje Cake 😋

In een geschenkdoosje kun je 10 soorten cake kiezen!!

Het doosje kost maar € 6,99 en kan je zelf helemaal samenstellen in de winkel.

We hebben veel waar je uit kan kiezen! Denk aan 4 soorten Spekkoek, Roti Kukus, diverse soorten Sponscake en Kue Lapis. Natuurlijk zit de Sinterklaas editie van de Sponscake er ook bij!

De actie loopt tot en met 5 december.
Toko Fennis
Toko Fennis21/11/2023 @ 20:05
📚Kookboek uitgelicht 📚

Nu de tijd van cadeaus kopen voor elkaar weer is aangebroken, leek het ons wel leuk om weer wat kookboeken uit te lichten de komende tijd.

We beginnen met:

Vegan East

van Milou van der Will

Van streetfood tot basisreceptuur, van spicy tot lichtvoetige Aziatische salades en zoet: Vegan East biedt 80 oosterse vegangerechten, bomvol smaak, die bovendien razendsnel op tafel staan. Van nasi goreng vegan style tot en met homemade boemboes, kruidenmengsels en currypasta’s.

Milou van der Will heeft de oosterse kookkunsten afgekeken van haar Indische opa en vader. Met haar keuze voor een plantaardig voedingspatroon ontstond de zoektocht naar de smaken van toen in een plantaardige jas: ‘Als je kiest voor plantaardig eten, betekent dat niet dat je de smaak of textuur van vlees niet mag opzoeken. Ik omarm juist al die smaken van vroeger, speur naar de lekkerste ingrediënten, experimenteer, probeer klassiekers te evenaren, of steek ze juist in een nieuw, groen jasje.’

Kook mee en maak no-ajam opor, sambal goreng paksoi, meatless tonkatsu en op houtskool geroosterde tofu-saté. Van zoetige zaligheden als mango-kokospudding en vegan spekkoek voor bij de koffie tot en met een winterse jackfruitrendang en plantaardige Koreaanse kimchi.

Vegan East is € 25,95 en natuurlijk bij ons te krijgen 😊
Toko Fennis
Toko Fennis17/11/2023 @ 16:43
🥁Prijswinnaars🥁

De 2 winnaars van een maaltijd van de maand zijn geworden:

@angela coenraadts

En

@haraldbinnendijk

Beiden gefeliciteerd 🥳🥳 Jullie kunnen de maaltijd afhalen in de winkel wanneer je maar wilt 😊

#ayampedis #atjarketimoen #bamigoreng

Meer nieuws en aanbiedingen? Volg ons op facebook!