Catering

Of u nu een nieuw product presenteert, uw relaties uitnodigt of een personeelsfeest organiseert, u wilt dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Een goede catering is daarom belangrijk voor de uitstraling uw evenement. Het is niet alleen zaak dat de kwaliteit van de hapjes en drankjes tip top in orde is, ook de wijze waarop u het aanbiedt aan uw gasten maakt een groot verschil. Een strakke presentatie en een welkom met een glimlach doen immers wonderen. Toko Fennis verzorgt graag de catering voor uw evenement.

Wat kan Toko Fennis voor u betekenen?

Wij beschikken over een breed en gevarieerd assortiment. In samenspraak met u, selecteren we producten die passen bij de gelegenheid. Of u nu lItaliaanse hapjes wilt of toch liever iets uit de Oosterse keuken, wij regelen het.

Als wij aan de slag gaan met de catering, verzorgen we alles van opbouw tot afwas. Onze medewerkers zijn op tijd ter plaatse, zodat alles klaarstaat als het evenement begint en ruimen alles ook weer netjes op. Als u wilt, loopt het personeel van Toko Fennis daarnaast rond om de producten actief aan uw gasten aan te bieden.

Waarom organiseert u een evenement met Toko Fennis?

  • Toko Fennis verzorgt uw catering van begin tot eind, zodat u zich hier geen moment zorgen over hoeft te maken.
  • Wij leveren kwalitatief goede producten uit een breed en gevarieerd assortiment, waaruit wij in overleg met u een selectie maken, passend bij uw evenement.
  • Indien gewenst leveren wij representatief en gastvrij personeel dat uw gasten met glimlach bedient.
Menu