Sales Support

Toko Fennis heeft jarenlange ervaring met het verzorgen van sales support voor grote én kleine bedrijven. Wij zorgen ervoor dat uw klanten op passende en originele wijze in aanraking komen met uw product.  

Welke sales support mogelijkheden biedt Toko Fennis?

Lanceert uw een nieuwe shampoolijn die u graag wil uitlichten? Organiseert u een actie waarbij klanten een exclusieve pannenset bij elkaar kunnen sparen? Toko Fennis Sales Support ondersteunt u graag bij het organiseren van een promotie en/of de aankleding van de promotielocatie.

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van POS materiaal (Point of Sale) op de winkelvloer. Net als bij al onze diensten, verzorgen wij ook uw promotieacties van begin tot eind. Een totaalpakket waarmee klanten op een laagdrempelige manier kennis maken met uw product, op een manier die bij ú past.

U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende promotieactiviteiten:

Displays

Wij plaatsen kleinere pop-up-displays, maar ook winkelvullend materiaal. Zo trekt uw product of merk extra aandacht ten opzichte van de concurrentie. Uiteraard houden wij bij plaatsing altijd rekening met veiligheid en met de looppaden voor klanten. In samenspraak met de winkel halen wij zo het maximale uit uw promotieactie.

Sampling

Door consumenten direct kennis te laten maken met uw nieuwe product, kunt u ze binden aan uw merk. Door een nieuwe smaak frisdrank te laten proeven of door winkelbezoekers een proefmonster van uw nieuwe dagcrème mee te geven, komen klanten op een interactieve manier in aanraking met uw merk. Dit kan in een winkel, maar bijvoorbeeld ook op straat of in de stationshal.

Winkelinrichting

Toko Fennis heeft teams beschikbaar die gespecialiseerd zijn in het (her)inrichten van uw winkel. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een slijterij waarvoor de winkel, vanwege een nieuw schappenplan, compleet moet worden omgebouwd. Ons team is flexibel en helpt waar nodig ook bij andere werkzaamheden.

Inpakwerkzaamheden

Wilt u een goodiebag, doos met artikelen of iets anders weggeven en u Weet niet waar u het kan laten inpakken dan staan wij voor u klaar. We kunnen de materialen opslaan en verpakken. We kunnen het van inkoop tot levering op de winkelvloer verzorgen. Hierbij kunnen we grote aantallen aan.

Waarom kiest u voor Toko Fennis Sales Support

  • Toko Fennis heeft jarenlange ervaring op het gebied van sales support, werkt voor zowel grote als minder grote bedrijven en weet dus precies hoe uw project het best kan worden aangepakt.
  • Wij zorgen voor snelle feedback zodra wij op de winkelvloer of op een andere locatie voor u aan de slag gaan. U ontvangt, indien gewenst, direct foto’s van de (nieuwe) situatie. Het is op die manier dus mogelijk om live mee te kijken met alle activiteiten.
  • De medewerkers van Toko Fennis zijn op het moment van de werkzaamheden de vertegenwoordigers van uw bedrijf of merk. Het winkelend publiek is vaak op hetzelfde moment aanwezig als wij. Wij zorgen er daarom voor dat ons personeel een echt visitekaartje is en te werk gaat zoals ú dit graag wilt.
  • Toko Fennis heeft een groot netwerk binnen verschillende branches. Wij kunnen u dus adviseren bij het vinden van de juiste partijen voor uw promotieproject (bijv. catering of marketingbureaus).
Menu