Events & Evenementen

Toko Fennis helpt u graag bij de organisatie van uw evenement. Heeft u een bedrijfsfeest gepland of staat er een belangrijke productlancering voor de deur? Wij staan graag voor u klaar met deskundig advies en professionele begeleiding voor, tijdens en na uw evenement. Samen zorgen we ervoor dat u goed voor de dag komt.

Wat kan Toko Fennis doen voor mijn evenement?

Wij denken graag mee over het volledige concept van uw evenement. Uiteraard stemmen wij dit af op úw wensen en ideeën. Met ons totaalpakket verzorgen wij onder andere de complete aankleding, de catering en het personeel. Wij regelen dat uw locatie er tip top uitziet, dat alles wordt opgebouwd en dat het geheel na afloop ook weer wordt opgeruimd. Met onze creatieve blik en jarenlange ervaring maken we er samen met u graag een mooi evenement van. Bent u niet op zoek naar het hele pakket, maar naar de invulling van een specifiek aspect? Geen probleem. Ook dan staan wij voor u klaar.

Met de foto’s in de slideshow hieronder krijgt u een beeld van de mogelijkheden.

Waarom organiseert u een evenement met Toko Fennis?

  • Toko Fennis is gespecialiseerd in productlanceringen. Met ons uitgebreide aanbod aan decoratiematerialen, creëren we een look en feel die past bij uw product. Wij zorgen ervoor dat uw product een prachtige start beleeft en dat u een goede (eerste) indruk achterlaat.
  • Wij adviseren u over de organisatie van uw evenement en denken graag mee over de wijze waarop we uw wensen en ideeën op creatieve wijze daadwerkelijk tot uiting kunnen laten komen.
  • Toko Fennis levert kwalitatief goede catering, waarmee u uw gasten op passende wijze welkom kunt heten. In overleg met u selecteren wij een smakelijk en gevarieerd aanbod aan hapjes en drankjes.
  • Voldoende en goed personeel is belangrijk om een evenement tot een succes te maken. Onze gastvrije (catering)medewerkers, gastvrouwen en gastheren heten uw gasten graag van harte welkom.
  • U hoeft zich geen zorgen te maken over de op- en afbouw. Wij garanderen dat alles bij de start van uw evenement klaarstaat en dat de materialen na afloop netjes worden opgeruimd en meegenomen.
Menu