Logistiek Plus

Wij verzorgen voor u de logistiek van begin tot eind. Of het nu gaat om het transport van flessen wasverzachter naar honderden filialen van een grote winkelketen of om duizenden dozen vol met oranje mutsen, Toko Fennis zorgt ervoor dat u zich geen moment zorgen hoeft te maken over een goede afloop.

Wat is logistiek plus?

Wij kunnen goederen bij u ‘op de drempel’ afleveren, maar onze specialiteit ligt in, zoals wij het noemen, logistiek plus. Dit totaalpakket gaat verder dan het afleveren van materialen. Wij organiseren voor u het transport, maar we zorgen er ook voor dat alles netjes wordt klaargezet op de winkelvloer. Wij zoeken samen met u naar de juiste plek en richten het voor u in. Dit kan gaan om losse displays inclusief afvullen en rapportage, maar ook om een complete metamorfose van uw winkel.  Wij ontzorgen u daarmee van begin tot eind, maar vinden een prettige samenwerking net zo belangrijk. Uiteraard doen wij alles, qua tijd én qua kosten, zo efficiënt mogelijk. Doet u de inrichting liever zelf? Geen probleem. Wij leveren de goederen dan gewoon netjes bij u binnen af.

Met de foto’s in de slideshow hieronder krijgt u een beeld van de mogelijkheden.

Wat maakt logistiek plus van Toko Fennis uniek?

  • U krijgt door de korte lijnen vrijwel direct een reactie op uw aanvraag, waardoor wij alles snel voor u in gang kunnen zetten. Dit geldt zowel voor grote als kleine hoeveelheden.
  • Meer dan 100 locaties op één dag beleverd met de juiste producten, de juiste hoeveelheden op de juiste tijden en op de juiste plaats.
  • Wij zijn flexibel, denken met u mee en gaan doortastend om met uw wensen.
  • Medewerkers die ervaren zijn in het op- en afbouwen van materialen op de winkelvloer en andere locaties.
  • U ontvangt per plaatsing (indien gewenst) een rapportage met daarbij een foto van het resultaat. Wij leveren dit zo aan, dat u het direct kunt verwerken in uw presentaties.
  • Ons team is inzetbaar als field sales team.
Menu