Thema decoratie

Toko Fennis is gespecialiseerd in het verzorgen van thema decoratie. Van de volledige aankleding van uw winkel(s) tot het leveren van passende attributen voor een bedrijfsfeest, wij regelen het voor u.  

Welke thema decoratie heeft Toko Fennis?

Weinig is ons te gek. Wilt u een feest in Arabische stijl, dan zorgen wij voor een life size kameel. Zijn de taco’s in de aanbieding en wilt u uw winkel voorzien van een extra Mexicaans tintje, dan zorgen wij voor sombrero’s en andere passende attributen. Maar ook wanneer u simpelweg op zoek bent naar een aantal houten kratjes, kunnen wij dit voor u regelen. Wij spitsen alles toe op uw persoonlijke wensen.

Zoals bij al onze diensten het geval is, kunnen wij u ook bij het aankleden van uw locatie compleet ontzorgen. Dit betekent dat wij alle materialen op tijd bij u afleveren en opbouwen en dat wij na afloop alles ook weer afbouwen en meenemen. Kleedt u de feestzaal of winkel liever zelf aan? Geen probleem. Wij leveren de materialen dan gewoon netjes bij u binnen af.

Met de foto’s in de slideshow hieronder krijgt u een beeld van de mogelijkheden.

Waarom thema decoratie van Toko Fennis

  • Wij hebben een breed assortiment aan decoratiematerialen.
  • Op werkdagen helpen onze ervaren medewerkers u graag bij de inrichting en het op- en afbouwen op locatie.
  • Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden rondom de aankleding van uw winkel of evenement.
  • Haalt u de materialen liever zelf op? Dat kan. Op werkdagen tussen 08:30 en 16:30 uur kunt u langsrijden bij ons in Ede.

Uw gasten op een originele manier iets te eten aanbieden? Huur de Unox-bakfiets!

Menu