Over Toko Fennis

De oorsprong van ons familiebedrijf ligt in het jaar 1964. Frans en Els Fennis opende toen een winkel in Ede, gespecialiseerd in Aziatisch eten en andere Aziatische producten: Toko Fennis heeft zich in de jaren die volgde in Ede gevestigd als Aziatische specialist.

Landelijke tuinenbeurs

Tijdens een landelijke tuinenbeurs, waar wij een Oosters paviljoen beheerden, kwamen we in contact met de mensen van Conimex. Voor hen mochten we een aantal mooie activaties uitvoeren. Eerst deden we deze projecten alleen voor hen, maar in de loop der jaren breidde het aantal opdrachtgevers zich uit. We specialiseerden ons langzaam maar zeker in sales promotions, logistiek, events en facilitaire diensten. Toko Fennis Sales Support B.V. vloeide hier als nieuwe entiteit uit voort.

Ontzorgen

Inmiddels kunt u bij Toko Fennis Sales Support ondermeer terecht voor promotieactiviteiten, winkelinrichting, evenementen, themadecoratie en logistiek. Ontzorgen is daarbij het toverwoord. Wij leveren niet alleen materialen, maar begeleiden het hele proces. We denken actief en creatief met u mee over zaken als plaatsing, aankleding, veiligheid en looppaden voor klanten.

Spoed?

Geen probleem. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een prijsopgave.

Heeft het meer haast?

Bel ons direct en we zorgen ervoor dat je meteen geholpen wordt.

Menu